自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

今期帳單有個 - 「其他數據收費」高達 $ 7xx, 打去數碼O查, 佢話我用咗個人熱點(手機用作 modem(數據器),然後以 Wi-Fi連接其他數碼產品使用)
我係「無限上網」手機用戶,基本月費 238元。 iphone 4 更新 iOS 4.3作業系統便試用「 Personal hotspot」(個人熱點)的網絡共享功能,把 iPhone 4用作 modem接連ipad使用上網功能,點知佢話咁樣用就計「其他數據用量」,剛剛查過 3台、one2free、pccw都唔會另外收費。

而家cs話特別通融要我比$110算數,真係要講聲「多懇謝」!
靚太唔易做!!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:Smartxxx台,個人熱點要收費?!

唔係ma,我尋日用佐成日喎,要另收錢架,大鑊

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我用3,無限上網唔另洗收費,smarts

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔知點解,呢排smart...好似好等錢使咁,乜都計到盡

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

殊孖窿不嬲都唔俾share㗎喎

翡翠宮

引用:唔知點解,呢排smart...好似好等錢使咁,乜

原帖由 慧妮會員 於 11-08-20 發表
唔知點解,呢排smart...好似好等錢使咁,乜都計到盡
係咪有危機?

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章

我會剷到佢一個仙都唔收我的
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

禁止訪問

子爵府

會唔會你個plan冇送"Tethering"

Suissesse  what is Tethering?  發表於 11-8-21 00:11

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:會唔會你個plan冇送"Tethering"

原帖由 pekkle1027 於 11-08-20 發表
會唔會你個plan冇送"Tethering"
我個plan包埋,唔會另外收費。

子爵府

我都局交一一零
我媽到七彩係門市

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁衰都有架, 好彩上黎睇到咋, 幾乎想去呢間出iphone添

男爵府

畀面勳章

下...咁都要收錢...等錢洗咩!

大宅

唔係掛?!咁都要收?!

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

應該係計返普通流量架喎
みんなで一緒に笑う

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我有用過岩岩去check 單,唔洗$呀

大宅

我都唔洗另外收費喎

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

Smartxxx台,個人熱點要收費?!

屎坑o 系要嫁!!

男爵府

大廚勳章

因為佢個plan係$238,即係齋月費無包tethering
而如果係無限$3xx果個,因為係跟電話上台,係包tethering

首頁

尾頁

跳至