自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

1早去到..發現全部都係大6人..真係無1個係香港人..仲要係雙非嗰啲..打尖大聲講電話.唔聽姑娘講嘢呢啲已經係佢哋嘅標記.我都明白姑娘會好掹...但係我係土生土長香港人.我同先生有交稅㗎..我老公都係公務員嚟㗎...可唔可以態度好少少吖....大住個肚帶bb去打針...我都成31週.帶埋工人去唔過份吖 ? 嗰道啲姑娘惡到亞媽都唔認得.講1句吋1句...痴x綫㗎...我句句唔該前唔該後.係咪香港人好蝦啲吖.係我就用返big 6文化嚟同你溝通啦...真係谷鬼氣吖..........

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

d姑娘做到失常啦!樓主敢勇,去果個地方。。。萬事小心。顧左自己先。
不知所謂的乙陸!!!

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

--->d姑娘做到失常啦!mouth:mouth:mouth:

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

咪囉, 真係做到人都癲~~~

放下自在

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

佢地已經習慣咗用啲咁ge語氣同b6講嘢
一時轉唔返頻道啫,算啦!
陀住bb唔好咁激氣啦!

子爵府

畀面勳章

呢位媽咪唔好激氣..如果你學埋B6既語氣
就等如比B6同化左....我地土生土長的香港人是有禮貌的
不要學埋佢地D衰野...

伯爵府

畀面勳章

回覆:今日帶bb去粉嶺健康院打針.........

首頁

尾頁

跳至