自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇好的眼科醫生介紹?

請問有冇好的眼科醫生介紹?

我媽咪有白內障, 早前做了眼手術. 但手術後, 眼睛很乾, 很怕見光, 不願睜開眼睛, 出街要帶上太陽鏡, 有時連在室內也要帶. 她感到很困擾.:-( 我又幫唔到她.

想請問各位有冇好的眼科醫生介紹給她, 千萬分感謝!

大宅

Re: 請問有冇好的眼科醫生介紹?

有冇媽咪 有好的眼科醫生介紹呀?

千千萬萬個唔該.

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

周伯展

水晶宮

Shuit:
我 daddy 05年都係了白內障 (2隻眼,不過係分開2日做), 我幫佢在盲人協會book, 由一名叫伍偉聰醫生 handle , 我 missed 你手提, 我 pm 我手提俾你, 你可電聯我再傾

大宅

林傑人醫生 - 電話: 2391 3975
旺角中心一期1705室

珍珠宮

林學洵醫生 (佐敦嘉賓大廈), 我同事媽咪搵佢做過眼睛手術, 非常好. 我自己都睇佢嫁 ! 你可以試下...[quote]

禁止訪問

男爵府

Snoopy211 寫道:
林學洵醫生 (佐敦嘉賓大廈), 我同事媽咪搵佢做過眼睛手術, 非常好. 我自己都睇佢嫁 ! 你可以試下...[quote]

都好多朋友睇佢.

我就睇謝文燦 , 都是係嘉賓 .
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

sammifanlp

咁請問盲人協會做要幾多$? 同埋係咪都要排期好耐架, 因我媽咪而家排緊政府, 都唔知要等幾耐. thanks

大宅

我個女係林傑人醫生做通淚管手術,好細心

大宅

我媽媽之前睇過銅鑼灣聖保祿既眼科, d 醫生唔錯, 檢查得好細心, 又唔係太貴, 診金$380, 藥物另計, 有長者咭仲好像有折。

子爵府

畀面勳章

maggkiki 寫道:
sammifanlp

咁請問盲人協會做要幾多$? 同埋係咪都要排期好耐架, 因我媽咪而家排緊政府, 都唔知要等幾耐. thanks
盲人會診金$100,藥費另計.可打電話預約,應該快過醫院, tel:2778-1772(深水埗南昌街)

首頁

尾頁

跳至