自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

上星期喺吉之島試過都OK,
質量如何?有用家買過嗎?
Thanks!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個品牌,算幾好架啦﹗﹗

同d sales傾下,可以減少少,至少會送1至2個腳踏lo﹗

仲有,可免費加至一定長度,同埋可加硬架﹗(如果我無記錯﹗)
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

個名咁熟既,我都係呢張,不過係九龍灣買,用左四年,之前隻腳有一邊膠腳斷左,但係好矮,折走一邊腳照坐都唔覺有問題!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

順便一提,若買空底梳化,隻腳要 "直"既,不要買"彎腳"既,就算係金屬彎腳都好容易斷架﹗﹗切記留意﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

引用:個名咁熟既,我都係呢張,不過係九龍灣買,

原帖由 mokstick 於 12-07-05 發表
個名咁熟既,我都係呢張,不過係九龍灣買,用左四年,之前隻腳有一邊膠腳斷左,但係好矮,折走一邊腳照坐都 ...
隻腳斷左?
咁化學ga~

男爵府

引用:順便一提,若買空底梳化,隻腳要+"直"既,

原帖由 my005 於 12-07-05 發表
順便一提,若買空底梳化,隻腳要 "直"既,不要買"彎腳"既,就算係金屬彎腳都好容易斷架﹗﹗切記留意﹗:waha ...
請問空底梳化即係點ga?
Thanks~

瑪瑙宮

空底梳化即係有幾吋高空而用幾吋腳咁lo﹗﹗﹗

大宅

回覆:安利寶梳化

可以留意特價先落單。

男爵府

回覆:安利寶梳化

謝謝大家的回覆呀

男爵府

我個張唔係空底,隻腳其實係好似四隻膠墊咁,其中一邊可能係工人清潔時拉甩左,我索性整走佢,但影響不大,買梳化時可揀軟硬度同腳款!

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至