美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

係袁彌明的產品有無試過? 佢講得好好,不過想問問效果先去買...因佢的產品都唔平架...

謝謝你...
WEBSITE係..

版主示:請勿連結到其他網站

子爵府

BK Milk勳章

回覆:有無去過MIMINGMART的SHOP買過產品?

我有買過導入導出機

子爵府

我買過Synergie D 產品,不過無佢講到咁神.搽唔搽分別不大mouth:

珍珠宮

WINNIE_LOVEOOH 發表於 12-7-8 10:02
我有買過導入導出機
咁好唔好用定係NUSKIN個隻好呢?

珍珠宮

andyhui812 發表於 12-7-8 11:30
我買過Synergie D 產品,不過無佢講到咁神.搽唔搽分別不大

Synergie D=即係邊隻?我而家仲唔係好CLEAR...但佢講到個隻VITAMIN A,B3同C好好用...

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

明白的,我只想知道佢呢幾隻產品係咪咁好同埋知唔知邊度有得買平啲呢?我知Synergie 係澳洲,上網CHECKED 了,同佢呢個價錢差唔多...
1.Botani Soothing Mist -爽膚水,又好似好細樽好貴囉...有無好介紹係美白的TONER?
2.DreamKobo Snowhite Pure Cleansing Lotion -120ML-唔知OK唔OK?
3.AD+ Face Wash Foam-好唔好用?
4.Gamila Secret - Soothing Geranium-是洗面的,唔知WORK 唔WORK FOR 美白?
5.Synergie Skin 溶黑頭精華10ml -好似對黑頭好好咁又可以對PIMPLE,唔知有無效啦...
6.Synergie Skin VitaminB3,A 同C-我最想試,真係WORK 唔WORK呢?
7.同埋Janssen White Secrets-真係咁勁?

唔該哂大家...

黑白豬  AD+ Face Wash Foam <--- 我用過,我覺得麻麻,清潔力一般  發表於 12-7-8 19:47

子爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:WINNIE_LOVEOOH+發表於+12-7-8+10:02

原帖由 Macusmama 於 12-07-08 發表
咁好唔好用定係NUSKIN個隻好呢?
見到效果,我覺得好用,不過only導出

珍珠宮

WINNIE_LOVEOOH 發表於 12-7-8 14:21
見到效果,我覺得好用,不過only導出

佢個隻機都唔平架...正THINK緊..謝謝你的ADVISE...

別墅

回覆:Macusmama 的帖子

我半年前開始用佢嘅產品,包括Vit A, B, C, 骨膠原,防曬,body lotion, etc. 效果ok, 你唔好expect佢d產品會即刻俾到效果你睇,因為d產品係最少化學野,但我的皮膚質素真的慢慢好起來了,有時我很懶,兩三天沒有用,也沒有變差。

珍珠宮

heitongtong 發表於 12-7-8 14:33
我半年前開始用佢嘅產品,包括Vit A, B, C, 骨膠原,防曬,body lotion, etc. 效果ok, 你唔好expect佢d產品 ...
多謝你的回應...我想問問他的b3好似好唔錯咁...咁骨膠原-佢個隻英文係咩?防曬會唔會好thick?
我知這牌子
都唔錯的...

別墅

回覆:Macusmama 的帖子

揸薄薄地便可,因很潤。

大宅

好媽媽勳章

Macusmama 的帖子

我都用過好幾款:
Synergie cleanser + vitamin A, B3, C + uberzinc set Christmas set 裝; 金”薄”soap; Botani eye cream; Synergie mineral powder; 潤唇膏

我會再買uberzinc, lipstick, mineral powder. 我特別注重防曬所以我一定會keep住買uberzinc. 其實我都好喜歡Vitamin A, B3 但太貴喇,我轉咗另一間DIY product 嘅 A, B3 & C.

公爵府

好媽媽勳章

Gamila Secret <---我好想試呢隻soap,但上網睇過d資料有jm用完會生暗瘡,搞到我唔敢試

另外我只幫襯過買黃金soap,用返覺得一般,無翻買

公爵府

好媽媽勳章

仲有,有無jm試過佢隻綠粉??

男爵府

我自己有用過以下product:

1. Dr wu保濕essence - 一直有用緊, 幾好多, 又平
2. Botani Squalene - 好用, 睇到毛孔有收到
3. Synergie - b3, 剛用左超過2星期, 睇到皮膚有明顯改善
4. Gamila Secret - 好好用, 夠潤, 暗粒少左

但以上既product我都唔係喺佢shop度買, 因為貴好多

覺得無用既product:

1. 一隻成600幾蚊既增長眼睫毛精華, 係有少少功效, 但少得好可憐
2. 腸道清道夫, 太難飲, 頂唔順送左比人
3. Synergie防曬, 幾貴, 可能有效, 但睇唔出效果
4. botani爽膚水, 無咩特別

子爵府

2024年龍年勳章

我有用Synergie D 產品 - 防曬(好防wo, 因我去Egypt 時用佢, 個個都曬紅個面, but 我OK...無事....另有用 B3 & Vitama C, 暗粒少左,

子爵府

2024年龍年勳章

回覆 luiluimama 的帖子

luiluimama...請問你係邊到買可以平D, 我見如經澳洲買都差唔多價錢...

伯爵府

好媽媽勳章

我對vitamin b3都有興趣,不過上網睇過意見都係好壞參半。我而家用緊佢介紹既eye cream,暫時未見咩效果。大家有冇用過佢隻卸妝油同埋eminence既mask?

首頁

尾頁

跳至