跳至

首頁

尾頁

子爵府

因為囡囡換季,我昨天去大埔虛新街市2樓的"清姨服X"買灰色長襪同襪褲, 我帶住囡囡同姐姐, 有個阿姐望左阿囡一眼就話佢襪褲要XS, $39/1對, $70/2對, 長襪我唔記得佢話幾錢, 我話要3對長襪+3對襪褲,有個哥仔拎左3對長襪出黎, 另一邊個阿姐搵左一陣話無XS襪褲, 叫我自己搵, 我搵到一對襪褲放埋一邊, 個阿自己又去搵, 終於搵到3對襪裨, 收左我$145, 比左一袋野我, 我無睇, 趕住買餸, 點知返到屋企拎出黎得2對襪褲, 今早我返工, 姐姐去問檔口, 佢話個女人話唔知佢講咩叫佢走, 於是姐姐打電話比我叫我同個女人講, 嗰位阿姐先話唔記得昨天有人買過襪, 跟住又話依家好忙, 叫我自己落去搵佢, 我答佢我返緊工點去?! 再跟住阿姐話佢個仔無收我3對長襪既錢, 我話佢收左我行我$145喎, 佢好堅決話佢無收過我咁多錢,然後收我線.

我真係好嬲, 住左大埔幾年, 經常去這街市買餸, 從來都覺得街市啲人好好, 點知今次遇懷疑老千, 換季既家長們, 小心

終於我係用左$145買左2對襪褲返屋企...實在太笨

大宅

回覆:懷疑被騙-大埔虛新街市

我尋日買野見到你姐姐係到講緊呢單野呀。不過我好快走左但我睇佢地幾個既面口都知佢地唔會比返D你架喇。
呢間野我而家都唔係幾like佢,好似好巴閉咁,所以小左幫襯。

子爵府

回覆:WBB811 的帖子

我係第一次幫襯

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

rm_hk2001 發表於 12-11-6 23:46
因為囡囡換季,我昨天去大埔虛新街市2樓的"清姨服X"買灰色長襪同襪褲, 我帶住囡囡同姐姐, 有個阿姐望左阿囡 ...

我買襪褲佢收我39/1對, $75/2對

男爵府

畀面勳章

回覆:懷疑被騙-大埔虛新街市

首頁

尾頁

跳至