婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

骨科醫生

請問各位媽咪有無睇過邊位好既骨科醫生, 可以介紹比我, 因為我想同我媽咪去睇. 仲請問係咪即時係醫務所照埋x-ray呢? thanks so much!

別墅

Re: 骨科醫生

旺角中心 張劭 23981121
判斷能力很高... 很細心

卓健醫療 旺角惠豐中心 張文冠 23903398
我之前已照左很多片, 佢都話照多次,, 點知呢次才証實我患左骨水瘤... 唉.... 我已經俾 d 醫生扼左半年, 係佢先知我有事...

我因為係拿醫療咭所以先至好平睇骨科醫生... 但最重要係醫術及判斷能力, 對症下藥哩....

複式洋房

Roseparis,

唔好意思! 其實你既意思係張文冠醫生扼左半年, 叫我唔好睇, 而叫我睇張劭醫生呀? 咁張劭醫生果度有無得照埋x-ray? 診金幾多錢一次?

別墅

不是, 這兩位骨科好細心呀....張文冠一睇我張片就話我係有事...

之前果D... 化驗所話冇事... 連急症室醫生都話冇事... 其實我係有事.... 唉....

佢地會安排架... 卓健仲會即照即有..等30分鐘都唔駛... 其餘要睇報告...

要問下佢地價錢呀... 因我係用緊分居丈夫張醫療咭先至唔駛錢...

總之病向淺中醫... 有病一定要睇好佢呀....

祝安康

民房

想問張文冠醫生的問題

你好Roseparis

我在網上搵到這位張文冠醫生, 因我爸爸對腳軟弱無力, 行幾步就要停一停休息才可以再行, 而且很容易因無力而跌倒, 所以我上網搵骨科醫生, 其實搵左好多位醫生打電話去問診金價錢, 張文冠醫生我覺得比較合理, 但我爸爸預約左下星期才第一次睇, 想請問你如果沒有醫療卡而長期要睇這個醫生開支怎樣? 這位醫生好不好? X光幾錢? 會不會轉介政府會較好? 煩請你給我多些意見, 謝!!

大宅

好的骨科醫生

我早前因腰傷,情況都比較嚴重,他很細心地幫我找出問題的根源,之後要做了一個大手術,而手術都好成功,現在康復中。他很細心有問必答。
吳洪光醫生(骨科)
電話:29730773(中環)

首頁

尾頁

跳至