懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

剛剛知bingo,係5w,好緊張,唸住找個好既婦產醫生,上網有人話呢個忻醫生幾好,咪約左去佢診所做產檢,順便問下,醫生費用,如果好既就找佢幫我生,因為第一胎係聯合順產,痛左好多日,度數開得好慢,同講番仔仔既身體狀況,問下佢呢胎既專業意見,順產定開刀好,點知問就得個吉,無一個問題答到,仲叫你驚就開刀囉之後就介紹你去左尖東一間產前專業中心,話佢好多儀器,可能幫到你,個時聽到以為好有用,個度姑娘仲好幫你主動預約埋,我同c6第二日就去到,個間中心得兩個職員,一個招待,一個著住件白色袍,間中心無其他人,只有我同c6,著白色袍既人就叫我們入房,問我們第一胎既生產過程,仔仔而家身體狀況,有無大病痛,傾左大約半個鐘,就叫我們唔好擔心,講一大堆既安慰說話,跟住話ok啦,可以走,我就問,下,無啦,唔係有儀器檢查咩?個人話無架,你個case無咩做到,走得架啦,之後同c6好無奈,埋單咁就$800,唔知自己做過乜,一肚火only剛剛仲有信息來話搬左地址,撩起左我把火!!!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:剛有5w,好緊張,唸住找個好既婦產醫生,上

男爵府

引用:Quote:原帖由+failingfelix+於+13-03-20+發

原帖由 meimei11 於 13-03-20 發表
個醫生同產前専業中心好有問題喎
真是好有問題,所以一定要比其他媽媽知

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+meimei11+於+13-03-20+發表個

男爵府

meimei11 發表於 13-3-20 16:31
Support! 我對那些只為關係/利益的referral 很反感
擺明就係有錢分啦一d都唔專業,無醫德.

大宅

回覆:唔會再找忻財敏醫生

我都打算星期六搵佢檢查喎!!
咁佢有冇幫妳檢查呀?
陰超果啲呢?

男爵府

引用:我都打算星期六搵佢檢查喎!! 咁佢有冇幫

原帖由 mami1129 於 13-03-21 發表
我都打算星期六搵佢檢查喎!!
咁佢有冇幫妳檢查呀?
陰超果啲呢?
有照呀

大宅

引用:Quote:原帖由+mami1129+於+13-03-21+發表我

原帖由 failingfelix 於 13-03-21 發表
有照呀
咁但係照完,佢冇比專業意見比你?

大宅

回覆:failingfelix 的帖子

下!我之前係搵佢接生𠺢!佢之前冇介紹其他診所比我喎。不過佢而家搬左,又好似左左第二間,咁我就唔知啦。

男爵府

引用:下!我之前係搵佢接生𠺢!佢之前冇

原帖由 astata 於 13-03-21 發表
下!我之前係搵佢接生𠺢!佢之前冇介紹其他診所比我喎。不過佢而家搬左,又好似左左第二間,咁我就 ...
真係每個人見解不同,但我就對佢印象極差

大宅

畀面勳章

我未有之前搵佢做婦科檢查又ok wor, 係佢開薬俾我而成功bingo, 感覺專業同細心,冇你形容得咁差,不過bingo之後C6想我睇女e生先冇再睇佢ja

別墅

一月頭我個仔仔都係佢幫我開刀接生既~不過佢診所收費又幾貴哦~

男爵府

引用:一月頭我個仔仔都係佢幫我開刀接生既~不過

原帖由 sungchiyung31 於 13-03-22 發表
一月頭我個仔仔都係佢幫我開刀接生既~不過佢診所收費又幾貴哦~
幾多錢埋單?

首頁

尾頁

跳至