跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人住緊康怡花園?好唔好住?

請問邊一座唔嘈(無車聲),而又方便架?
咩單位好住啲???
有冇兒童滑梯及韆鞦???

子爵府

Re: 有冇人住緊康怡花園?好唔好住?

我諗上康(A-H座)會QUIET D, 不過就無咁方便 (COMPARE 下康).

有兒童滑梯, 韆鞦-- 上康先有.

複式洋房

D 座對住welcome

大宅

I personally think that the quality of air is better in upper Kornhill.

If you are driving, it's cheaper to rent the carpark at upper Kornhill than lower Kornhill.

複式洋房

上康無咁嘈,空氣好d

伯爵府

好媽媽勳章

我住中康﹐我仲意中康的間隔多D。中康都好方便﹐又唔噪。不過如果有車就麻煩D。

大宅

請問上康停車場幾錢?thx~
點解話中康有車會麻煩啲?中康唔係都係鑽石廳咩?中康咩單位好啲?中康向住咩方向靜啲?

伯爵府

好媽媽勳章

中康D廚房係長方形的﹐有位擺洗衣機同雪柜。中康都有野比小朋友玩的﹗
中康距離停車場比較遠D﹐要落吉之島或上上康。

大宅

請問中康有冇唔係鑽石廳的間格?
吉之島停車場$2400,請問上康一個月平幾錢?thx!

伯爵府

好媽媽勳章

冇!

好似都要$2000。

大宅

catherinetpk 寫道:
請問中康有冇唔係鑽石廳的間格?
吉之島停車場$2400,請問上康一個月平幾錢?thx!

The one I rent which is very conveniently located costs only $1700 per month.

大宅

Cheerfulmama,

請問係室內定係室外停車場?thx~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivyscyip,

唔該晒你~~

大宅

The carpark I rent is indoor at BP2, opposite to Blk F near the lift and security counter.

大宅

Cheerfulmama 寫道:
The carpark I rent is indoor at BP2, opposite to Blk F near the lift and security counter.

thx~~

男爵府

i rent the indoor carpark at BP2 near Blk A to Blk B cost HK$1,800.
For the children playground, most of the children residents at Upper Kornhill like to go to Blk D for gathering everyday.

首頁

尾頁

跳至