在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

請問jm知唔知道石峽尾聖公會聖多馬育嬰園輪侯時間長唔長﹖
我而家14wk,聽日入紙申請mouth:,想第日坐完月俾阿b入學

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 Littlecatta2013 的帖子

yes~

珍珠宮

回覆 0030 的帖子

大約要等幾耐度??

男爵府

月餅勳章

引用:請問jm知唔知道石峽尾聖公會聖多馬育嬰園輪

原帖由 Littlecatta2013 於 13-06-27 發表
請問jm知唔知道石峽尾聖公會聖多馬育嬰園輪侯時間長唔長﹖
我而家14wk,聽日入紙申請,想第日坐完 ...
輪候人多,時間長.當時我有左四個月排隊,结果bb四個月時有offer.

男爵府

月餅勳章

回覆:Littlecatta2013 的帖子

但相對太子保護兒童會,條隊冇咁長.

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 Littlecatta2013 的帖子

果時我女讀時輪候人數200幾而太子保護兒童會500幾人~不過我女是插班讀大班的,剛好有位就讀了~

男爵府

引用:Quote:原帖由+Littlecatta2013+於+13-06-27

原帖由 christinetin 於 13-06-27 發表
輪候人多,時間長.當時我有左四個月排隊,结果bb四個月時有offer.
我有左六個月個陣寄左表去排,之後就冇收過任何回覆,我洗唔洗打去問下有冇籌之類嘅野架?

男爵府

月餅勳章

回覆:maggielmy 的帖子

打去問啦,個度D人ok架

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實一定多人排...真係好難答到你,是否坐完月一定有位的

珍珠宮

諗住報多一間,黃大仙竹園的東華三院群芳育嬰園,不過佢話生左先排得,
不過已約左聽朝去參觀下,
唯有搵定ee湊一邊排育嬰園
其實育嬰園好有需求,政府應該投放多d資源,又話鼓勵生育

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Littlecatta2013 發表於 13-6-28 17:30
諗住報多一間,黃大仙竹園的東華三院群芳育嬰園,不過佢話生左先排得,
不過已約左聽朝去參觀下,
唯有搵定 ...

一直都係...需求好高,但學位得好少....

大宅

想問下 邊度download 份申請表, 我找唔到 ...thx

大宅

回覆:石峽尾聖公會聖多馬育嬰園

呢間雖然地方超細,但湊得好

首頁

尾頁

跳至