夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我同c6識左8年之後開始拍拖, 拍左8年結婚, 結左婚就快3年, 仔都生埋, 但係我仲好似以前咁好掛住佢。
雖然我同c6由始至終都無激情過(仲好悶tim), 因為我同佢未拍拖果陣好似拍緊拖咁, 拍拖果陣好似結左婚咁, 所以我從來都無熱戀或者新婚既sweet, 不過我真係成日都會好掛住佢, 又成日諗返以前返學既情況(我同c6係中學同學), 果陣又點會諗到要同呢條傻仔結婚仲要生埋仔, 明明係我蝦佢架嘛....真係報應....

有時我同c6訓o係床, 亞仔又走埋上黎, 我就覺得好幸福, 兩個我最愛同最愛我既男人都同我一齊, 我希望呢份幸福唔好咁快消失。

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我都係同你差唔多, 我同我C6拍咗11年拖結婚, 結咗5年, 但我都會好掛住佢嫁, 做咩都想佢係我身邊, 佢返shift, 未必放weekend, 佢如果平日放假就會嚟同我lunch, 爭取見面時間, 嘻嘻
每日望住佢哋就充滿力量啦!

水晶宮

祝你們永遠都甘sweet 啦!

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

真係令羨慕

瑪瑙宮

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

so sweet

大宅

回覆:c6, 你知唔知我成日都掛住你

我同老公雖然唔係拍好耐拖,但我同佢成日都好掛住對方,就算而家結埋婚生埋仔,我哋一樣甜甜蜜蜜,出街一定十指緊扣,我同佢講話知唔知點解我禁愛您,我話因為您從來都會拖我手拖得好實,尢其人多地方或者外地,佢仲更加捉到我好似小朋友咁,但佢又從來唔會攬我腰喎。。激死我。。。
雖然係我主動追佢番嚟,但佢真係對我非常好,所有嘢都會聽哂我話,做每樣嘢都會問我意見,有時佢又會突然打電話嚟吹兩句,話想睇吓我做緊咩,跟著就會話好悶無人陪佢,其實佢好少同其他朋友出街,通常都只會同我出街,如果我唔得閒陪佢,佢就會自己去釣魚,又或者煮定飯,接埋小朋友回家等我返嚟,佢從來唔會留餸,因為佢一定要煮新鮮飯餸俾我,所以佢一定預計好時間之後,等我返到屋企就可以即刻開飯,佢話咁樣先叫一家人。。。
可能老公真係好了解我,連我無出聲表達出嚟嘅嘢,佢都會知道,好似前幾日,佢要整電話,我要上堂,咁佢諗住返屋企湊仔先,等我上堂後就可以幫佢攞番部電話,但我好無心咁講話不如留低啦,我哋食埋飯一齊返去,點知佢五點幾打俾我話攞咗位食放題。。。我問點解您禁醒。。佢衰衰咁話梗係知我諗咩啦。。。但其實我都唔啱,因為嗰日老公其實唔舒服的,佢響條街遊蕩咗幾粒鐘,仲要送埋我上堂,率之攪到夜晚發燒。。。但佢依然用佢發緊燒慶烚烚嘅手拖住我,我嗰刻真係好想當街當巷錫佢。。。因為真係感動架。。。
所以我真係好愛我老公架。。。

珊瑚宮

環保接龍勳章

開心d 發表於 13-7-9 14:24
我同c6識左8年之後開始拍拖, 拍左8年結婚, 結左婚就快3年, 仔都生埋, 但係我仲好似以前咁好掛住佢。
雖然我 ...
你應該係依賴吧.
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

大宅

sooooooooooo sweet~~~~~~~
而家通常都係同BB一起三人行,同老公都冇機會拖手...。

別墅

我都會成日掛住老公…雖然晚晚都見,但每朝一返工就會好掛住老公…如果老公開夜,果晚自己一定訓唔著!

大宅

大宅

引用:我同c6識左8年之後開始拍拖,+拍左8年結婚,+

原帖由 開心d 於 13-07-09 發表
雖然我 ...
恭喜你。甘心態好好。 知足者常樂也

複式洋房

Sweet

大宅

so sweet

首頁

尾頁

跳至