潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

shatin fo tan 雲裳婚紗晚裝設計

大宅

Re: shatin fo tan 雲裳婚紗晚裝設計

我打電話問過都幾貴架!短身晚裝訂做要成二千幾元喎!

公爵府

好媽媽勳章

試下去mongkok 先施大廈 901室,
果度有d 二手婚紗晚裝, $200 已經好靚.
我都買左一條$150 + $80(改工) , 12月頭做"大姨媽"

複式洋房

phoebepanpan,

有沒有電話呀, 我想先問價.
TKS! :lol:

公爵府

好媽媽勳章

林林,
果度係賣 OR 租二手晚裝, 唔係訂造
TEL : 31738868

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

咁正?? 有無大size架?? 有無d無咁隆重架??
洗5洗預約去試衫架??

phoebepanpan 寫道:
試下去mongkok 先施大廈 901室,
果度有d 二手婚紗晚裝, $200 已經好靚.
我都買左一條$150 + $80(改工) , 12月頭做"大姨媽"

公爵府

好媽媽勳章

多利是 ,
果度多數拖地長裙, 唔使約試衫, 但最好打過電話去confirm 有人等你哦 !
我都係著大size , so選擇少d , 但總算搵到件正野

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

conniechan1975

我買左依條裙.. http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/yikpan2001/album?.dir=ebadscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/ph//my_photos

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

conniechan1975
我都有隻勁肥手, (查實係肥人一個)
但係晚裝多數吊帶, 所以加披肩 or 外套 ok ga

禁止訪問

水晶宮

phoebepanpan

條裙巧令 & 抵 bor

好, 得閑甲甲, thanks

水晶宮

水晶宮

水晶宮

今日上左去甲啦, d 款好多都好靚 我呢d 肥 size 都有 d choices 既, 真係好平

我都睇中左幾條架, 不過我唔係幾想拖地款, 太隆重咁 ?-( ?-(

睇中左條粉紫色吊吊地腳咁既長度, 大家覺得吊吊地腳咁既長度會5會5好睇呢?? 同埋要買返對matching shoes tim ?-( ?-(

又睇中左1條超靚, 要$680 (個度叫做好貴架啦); 露shoulder背, 金色釘石, 好閃好靚 ~ 如果FOR我結婚, 必定買硬

奶奶衫我見都有好多選擇, 有size, 超平..

其他婚妙款都好多, 有需要既真係可以去睇下

公爵府

好媽媽勳章

多利是,
冇介紹錯哩 !
原本我媽租左套衫, 見d 長衫咁平都買左件 $280 + $80改細, 我媽係肥媽媽, 所以佢好happy 件衫要改細size.

粉紫色吊吊地腳咁既長度, 條裙係傘定唔傘 ?
個人意見如果傘就好d, 唔傘就麻麻地, 襯銀色高跟鞋正 !

水晶宮

phoebepanpan

yes, 好介紹, thanks

條裙傘傘地咁囉, 所以睇落個形都ok架~

phoebepanpan 寫道:
多利是,
冇介紹錯哩 !
原本我媽租左套衫, 見d 長衫咁平都買左件 $280 + $80改細, 我媽係肥媽媽, 所以佢好happy 件衫要改細size.

粉紫色吊吊地腳咁既長度, 條裙係傘定唔傘 ?
個人意見如果傘就好d, 唔傘就麻麻地, 襯銀色高跟鞋正 !

首頁

尾頁

跳至