嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Aqueous Cream BP

大宅

醒目開學勳章

Re: Aqueous Cream BP

呢隻cream 有咩好處 ? 比nb ok 嗎 ?

放在一般貨架定係要問藥劑師攞? 有一次聽美贊臣既talk, 醫生話有一隻bb cream 係灰灰地色, 全水份, 藥房有得賣, 唔知係唔係同你講呢隻同一樣呢 ? aqueous cream 係咩色架 ?

民房

it's white color.

複式洋房

我bb皮膚敏感, 又有濕疹, 醫生開左呢隻cream我個b, 搽完後真係靚晒...近排天氣乾燥, 我日日都幫佢搽

男爵府

Aqueous Cream 係健康院姑娘推介的產品, 因無香料, 又潤, 很適合初生BBor 大BB。

我囝囝现在仍有用。

monkey05 寫道:
呢隻cream 有咩好處 ? 比nb ok 嗎 ?

放在一般貨架定係要問藥劑師攞? 有一次聽美贊臣既talk, 醫生話有一隻bb cream 係灰灰地色, 全水份, 藥房有得賣, 唔知係唔係同你講呢隻同一樣呢 ? aqueous cream 係咩色架 ?

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

又好似幾好喎, 呢隻cream 係唔係連面仔都塗得 ? 係唔係無藥性 ?

大宅

畀面勳章

我囡囡早前 d 手腳皮膚有些乾,我都用過,唔錯架,不過近排天涼就開始覺得佢唔夠潤,我轉左用QV cream,非常好用,d Aqueous cream就會留番暖天用。

大宅

我見到o個隻係支裝$21,冇特價喎...

大宅

醒目開學勳章

koala小寶寶,

唔係喎, 我今日都買到 500 g 兩罐 $59.9. 不過, 好多間都賣曬就真.

首頁

尾頁

跳至