自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

那裡買澳門船票便宜?

如題!

大宅

Re: 那裡買澳門船票便宜?

請問有沒有人知?

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

好似有種買$3000泥碼,包酒店船票.
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

別墅

我都想知,我聽講信德有間平啲$285早去晚返,但唔記得乜名,大概喺售票處附近,有冇人知呀?唔該!!!

http://wwwhttp://www.yufoto.com/224740-2/BB.gif.yufoto.com/224740-2/BB.gif

男爵府

旅行社買平"D"..永安, 康泰, 等等...
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

買$3000泥碼,只是包來回船票,沒有酒店的....沒有賭開的..不建議買這種套票,因為要對回現金..而令到沈迷賭博...得不償失......

$285早去晚返.....信德間間小旅行社都有....應是 $130日航+$160 晚航(比正價平 $10 左右/每程 ) .....如果要咁買,不如只買去澳門$130日航,澳門返來,去澳門碼頭(地下那層)的小旅行社買 船票 (都是$130日航+$160 晚航).......最起碼唔需要一早決定回程時間,因小旅行社會給半小時內的船票給你........

以上建議只限平日......因多人去澳門時,這些小旅行社會 炒飛 .........

珍珠宮

好媽媽勳章

其實泥碼係乜呢?係咪只可以對返澳門紙呢?
el522 寫道:
買$3000泥碼,只是包來回船票,沒有酒店的....沒有賭開的..不建議買這種套票,因為要對回現金..而令到沈迷賭博...得不償失......

$285早去晚返.....信德間間小旅行社都有....應是 $130日航+$160 晚航(比正價平 $10 左右/每程 ) .....如果要咁買,不如只買去澳門$130日航,澳門返來,去澳門碼頭(地下那層)的小旅行社買 船票 (都是$130日航+$160 晚航).......最起碼唔需要一早決定回程時間,因小旅行社會給半小時內的船票給你........

以上建議只限平日......因多人去澳門時,這些小旅行社會 炒飛 .........

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

泥碼唔可以對錢架,只可以係賭場度賭錢...如果win左咪會比番d普通碼你..咁你先可以用d普通碼係賭場換番錢...所以最後..你點都要lost番果3000泥碼係賭場的...

首頁

尾頁

跳至