美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問body shop & boots有什麼好產品介紹呢?

有朋友會係uk返黎!諗住買少少試下. e.g.磨沙,保濕,facial, skin care有什麼好介紹呢?
Thank you so much!

大宅

Re: 請問body shop & boots有什麼好產品介紹呢?

?-(

男爵府

Re: 請問body shop & boots有什麼好產品介紹呢?

佢有個燕麥3盒1磨砂mask,好好用架,個 texture 好柔軟,用完唔乾仲好soft ,正!
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

複式洋房

我舊年差不多用佢所有的野,不過依家只剩用佢的藍玉米面膜,其他的都不想用了,由其實洗髮水,我每隻都試過,用完頭髮好幹,一點都不好

大宅

misstaisen,

Thanks a lot!

miffy_sophie,

聽你形容都幾正喎!等我買盒試下先! Thank you!! :mrgreen:

珊瑚宮

好媽媽勳章

我覺得boots隻hand cream幾好喎又潤又唔立

首頁

尾頁

跳至