樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

小心~呢排麗港城都有凶宅出售~

有次唔知agent帶我哋入屋睇樓,無講係凶宅,價錢同市價一樣,我老公可能有陰陽眼,佢一話唔妥唔c服,一定有d野,睇完之後老公話有d燶味,我未察覺,後來返去一check凶宅資料,真係得人驚.
係04年燒炭自殺

複式洋房

Re: 小心~呢排麗港城都有凶宅出售~

邊個代理咁衰?

大宅

請問邊個凶宅資料庫,請交流下,Thanks!

LL6684 寫道:
有次唔知agent帶我哋入屋睇樓,無講係凶宅,價錢同市價一樣,我老公可能有陰陽眼,佢一話唔妥唔c服,一定有d野,睇完之後老公話有d燶味,我未察覺,後來返去一check凶宅資料,真係得人驚.
係04年燒炭自殺

大宅

係美X,還有另一間agent都有放呢個盤,又想帶我哋去睇,
比我踢爆咗,先密認~

TigerLady 寫道:
邊個代理咁衰?

大宅

Re: 小心~呢排麗港城都有凶宅出售

http://www.whoms.net/servlet/template?series=96&article=4231

sam9035 寫道:
請問邊個凶宅資料庫,請交流下,Thanks!

[quote]
LL6684 寫道:
係04年燒炭自殺
[/quote]

子爵府

甘衰..

子爵府

http://www.whoms.net/servlet/template?series=96&article=4231

is it reliable?

首頁

尾頁

跳至