自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇生完BB成功升cup(胸)ga靚mami呢???

[size=medium]我未生之前已經冇乜睇頭, 一心諗著生完bb就會自然升cup,
點知果震時因為谷奶谷到頂5順, 好辛苦.....
又5想喂人奶, 覺得好煩又好冇自由, 所以
忍5著飲左幾包收奶茶, 個胸好似仲細過未
生bb果震, 你地有冇呢個經驗呢???
到底生完bb係5係真係可以升cup嫁???
最近都有心思思想生多個, 如果真係可以
升cup的話, 呢次就打死都5會飲收奶茶+la(
MamiBaby

大宅

Re: 有冇生完BB成功升cup(胸)ga靚mami呢???

[size=medium]點解冇人嫁????
MamiBaby

珍珠宮

Re: 有冇生完BB成功升cup(胸)ga靚mami呢???

我覺得就算係升cup, 都係岩岩生完個時谷奶. 回覆正常之後即使覺得升左cup, 都係因為肥左而升cup, 而5係只得個胸升cup

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

cway 寫道:
我覺得就算係升cup, 都係岩岩生完個時谷奶. 回覆正常之後即使覺得升左cup, 都係因為肥左而升cup, 而5係只得個胸升cup

同意....

侯爵府

醒目開學勳章

當然同意

男爵府

我係降cup呀~! :-( :-(

大宅

cway 寫道:

totally agree ar!!
我無餵人奶,又無飲收奶茶,但一修身就降cup。 :-(

其實餵人奶對升cup有無"幫助"呢?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我餵人奶架 但一樣降 cup
:-(
順順利利 大吉大利       

子爵府

me too :-( :-( :-(
charmaine_1 寫道:
我餵人奶架 但一樣降 cup
:-(

大宅

我升左1cup
]

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我餵左一年人奶..果一年咪升cup囉..幾cup添..因為谷奶嘛..不過人停人奶..個胸平到乜都冇...幾經辛苦..先升番原來既size咋..不過都係比之前細左少少...冇之前咁好肉...

禁止訪問

大宅

餵完人奶之後, 打回原型囉, 好彩無'the', 同埋我亞媽話唔好飲收奶茶呀, 個胸會縮水架, 因為佢以前就係谷奶痛, 所以飲左, 之後個胸縮曬水, 所以我個時都無飲, 谷左3,4日就無事lu

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我餵
該用戶已被刪除

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我家姐: 生2個, 無餵人奶, 無飲收奶茶。生一個升1cup, 即係一共升左2 cup。產後肥左有減肥, 但個cup數都保持。依家生完都6年, cup數依然係keep住無回落過。

我自己: 生一個, 餵人奶, 無飲過收奶茶。餵緊人奶時升左2 cup。 但戒人奶後就回落。 唔單止無升, 重細過未有bb時。 :-(

大宅

A&M 寫道:
個胸就冇升cup, 個肚皮就鬆左!!!!!! :-( :-( :-(

我個肚皮鬆到呢....又多索子喎! :-( :-( :-(

大宅

月希,

你點樣......“幾經辛苦...先升番原來既size”???
做過d咩黎呀???
MamiBaby

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

升cup and 升磅

男爵府

我而家打回原形.

首頁

尾頁

跳至