自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇桂花田相片呀
我想睇吓佢係點樣呀
成日聽瘋soow快活人都唔知佢係點樣

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

go to rthk2's website.
she is noisy. i dont like her.
very annoying.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

http://classic.crazyandhappy.com/

大宅

Me 2, 佢人又 無料,又成日爭野講,得個嘈字!

原文章由 gion 於 08-10-30 12:52 發表
she is noisy. i dont like her.

珊瑚宮

環保接龍勳章

我ok鍾意佢啦. 開心小婦人啦.

我反而唔鍾意江美儀, 之前成日覺得佢懶勁咁, 把聲真係太唔好聽了. 下下都想串桂花田咁. 我覺得桂花田好多時係到做和場, 做晒丑角下下俾人串都嘿嘿咁一d脾氣都無.

我鍾意苑仔的加入, 自大得來, 我知佢講下笑, 好搞笑, 又玩得.

[ 本文章最後由 alphabetagamma 於 08-10-30 13:13 編輯 ]

水晶宮

做d有 partners 既節目, tv 又好, radio又好
一定有一個 "下把位" ~~
即係專比另一 partner 取笑的
咁節目先有火花~~

好似獎門人, 森美小儀, 森美移動........

不過佢嘈都唔係最大問題........
最嚴重係阿田有時 冇咩準備
有d 好 common 既 新聞, 報紙都賣左幾日, 佢都唔知囉~~
一d 都唔進步~~ 非常失望~~
佢係一個 DJ, 又唔睇 NEWS, 又唔上網搵料
唉~~!!

別墅

其實我覺得梁思浩最難頂, 成日截住人講野, 笑得又難聽, 不過好多受歡迎的DJ都係咁:
森美, 杜文澤, 吳君如...

只是我不喜歡

伯爵府

好媽媽勳章

me too
以前都有聽下
佢真係廢得好離譜,
永遠只係識吹水,
但係, 又唔睇下自己有幾多墨水
記得有次聽另一個節目
佢又講埋d無point既野
無知師奶果庭
隔離個專家一野就話佢講既野唔合理.
唔明點解要我地出糧俾呢d人

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

幾個主持之中佢最討厭,得個嘈字

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我又唔係憎佢, 有時都幾搞笑既,,,, 不過我唔鍾意佢講 I mean囉
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

畀面勳章

我又覺得佢ok喎,開心既c奶一個,係無知d,但又不至於好乞人憎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘈係嘈d, 我覺得聽都唔差,
起碼講d野, 我會笑出來.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢又未至於黑人憎~~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

今日講的工人姐姐幫小朋友沖涼,有無非禮的灰色點時,佢居然,講小朋友(有毛) ~~~~

[ 本文章最後由 jo2901chan 於 08-10-29 19:46 編輯 ]
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

珍珠宮

熱血金章

以前有一日係貴xx的試用期的deadline, 當時仲係梁繼章+c浩做, 最後話貴xxpass左. 佢當日驚到咸. 我真係唔like佢, 好想打去電台問係點投票架.
佢講野冇point, 淨係人地講果時就話:係呀, 係呀, 我都覺得係呀. 又講佢住係彩虹村同d c9打麻雀, 一d都唔掂. 估唔到咁多年, 都仲有得做.
佢放假果排, 搵丸仔, 江美儀代佢, 係最正.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

無左梁繼章爭好遠嚕! 失色不少, 專業dj出身真係pro 好多!

以前講d嘢好好聽, 話題都好好, 有時比另外兩個扯遠左話題, 都有佢兜番返嚟! 唉! 而家, 成日都村長上身! 覺得好無聊! 已無乜點聽lu.

好掛住有梁繼章個時代, 唔知佢而家去左邊?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

http://www.hkreporter.com/myradio/channel_list.php?channelid=223

佢咪係呢到囉,重係兩個都係第一代瘋SHOW快活人添
原文章由 foggyao 於 08-10-30 15:49 發表
無左梁繼章爭好遠嚕! 失色不少, 專業dj出身真係pro 好多!

以前講d嘢好好聽, 話題都好好, 有時比另外兩個扯遠左話題, 都有佢兜番返嚟! 唉! 而家, 成日都村長上身! 覺得好無聊! 已無乜點聽lu.

好掛住有梁繼章個時代, ...

公爵府

畀面勳章

無左梁繼章真係爭好遠, 貴花田成日講錯野, 好似之前有人post講, 一d都無進步, 做下把位都唔可以錯成咁

原文章由 foggyao 於 08-10-30 15:49 發表

好掛住有梁繼章個時代, ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 jamieconnie 於 08-10-30 15:55 發表
http://www.hkreporter.com/myradio/channel_list.php?channelid=223

佢咪係呢到囉,重係兩個都係第一代瘋SHOW快活人添

嘩!! 你好叻呀, 揾到佢哋, 好想聽佢哋兩個嘅節目呀!!

但得網上, 仲要收錢...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

網上情好好聽
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至